Voegafdichtingen tekst

Voegafdichtingen

Voegafdichting is een belangrijk onderdeel van het afwerkproces van uw woning. Tijdens de bouw ontstaan er vaak voegen en openingen die gedicht moeten worden. Denk bijvoorbeeld aan de aansluiting tussen een wand en de vloer. Met voegafdichting zorgen we ervoor dat deze opening gedicht wordt. Joba Kittechnieken voert het aanbrengen van voegafdichting graag voor u uit!

Waarom is het belangrijk om voegafdichting te laten aanbrengen?

Bij het aanbrengen van voegafdichting wordt uw gebouw of woning beschermd tegen verschillende invloeden. Invloeden als lucht, water, bacteriën of andere vloeistoffen kunnen, zonder het aanbrengen van voegafdichting, zorgen voor schimmels of lekkages. Dit wilt u uiteraard voorkomen. Door het aanbrengen van voegafdichting blijft het gebouw langer mooi en heeft deze minder onderhoud nodig.

Verder werkt voegafdichting ook brandvertragend. Een eventuele brand kan zich door voegafdichting minder snel tussen verschillende ruimtes verplaatsen. Daarnaast is het mogelijk om te kiezen voor brandwerende afdichting, waarbij een brandwerende kit wordt gebruikt.

Welke werkzaamheden voert Joba Kittechnieken uit?

Joba Kittechnieken is werkzaam in de nieuwbouw, renovatie en utiliteitsbouw. Daarnaast zijn wij werkzaam in de gevelbouw en werken we met stalen en aluminium puien. Voorbeelden hiervan zijn brandwerende puien en aluminium vliesgevels. Bij ons kunt u bovendien terecht voor het afkitten van beglazing en structurele beglazing en het aanbrengen van een klassieke kitvoeg. Verder voeren wij ook diverse werkzaamheden uit voor particulieren!

Voegafdichting laten uitvoeren door Joba Kittechnieken

Het technische onderhoud en goede communicatie met de betreffende uitvoerders of opdrachtgevers zijn voor Joba Kittechnieken belangrijke punten. Bij ons bent u verzekerd van goede, flexibele service en afwerking. Ons team beschikt over de juiste ervaring en kennis om de werkzaamheden op de juiste manier uit te voeren. Wij zijn u graag van dienst!

Wilt u meer weten over de werkzaamheden van Joba Kittechnieken? Neem vrijblijvend contact met ons op! Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Joba Kittechnieken logo
Joba Kittechnieken

© Joba Kittechnieken 2024 | Algemene voorwaarden | Site-Index | Cookieverklaring | Privacyverklaring | Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl | Z-IM